El Santboià aconsegueix la primera victòria de la temporada

L’equip que dirigeix “Piti” Belmonte va guanyar al camp del Palamós amb un gol d’Oriol Molins el partit corresponent a la tercera jornada de Tercera Divisió.

Oriol Molins, el golejador del partit // FC Santboià

Oriol Molins, el golejador del partit // FC Santboià

El Futbol Club Santboià es va endur els tres punts de l’estadi Municipal de Palamós-Costa Brava (0-1) en la tercera jornada de lliga. L’equip de Belmonte va sumar la primera victòria del curs i es col·loca amb 4 punts a la classificació. Un solitari gol d’Oriol Molins va ser decisiu pels de Sant Boi.

El partit va començar amb domini dels visitants. Igualtat entre dos equips que buscaven la primera victòria a la lliga. Al minut 30, Molins va aprofitar un error defensiu del Palamós per marcar el gol dels de Sant Boi. Abans, Rafa Leva va ser providencial aturant un xut de Bonaventura. Al descans, es va arribar amb victòria parcial dels de Belmonte per 0-1.

La segona meitat va començar amb una ocasió per a cada equip. Barrera pels locals i Castell pel Santboià no les van materialitzar. L’equip de Vicenç Fernández va anar a per l’empat però els visitants van estar sòlids al darrere i van mantenir el resultat de la primera part.Primera victòria de la temporada.

La pròxima jornada el Santboià rebrà el Vilafranca al Joan Baptista Milà. Els de Sant Boi buscaran la primera victòria a casa de la temporada després de la derrota contra l’Horta en el segon partit.

 

Fitxa tècnica

Palamós CF: Albert Quintanas, Sergio García, David Cano, BoranMinic, Eduard Subirana, Narcís Barrera (Fran Ochoa), Guillem Cornellà, Gerard Herrera (Marc Vilà), Carles Sala (Nahuel Arroyo),Marc Medina i Marc Bonaventura.

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Mario, Àlex Ruiz, Guillem Castell, Carlos Martínez, Jonathan Collado (Gerard Rovira),Aitor Bilbao (John Neeskens), Oriol Molins (Juanlu Estévez), Gabi López i José González.

Gol: Oriol Molins (min 30).

Àrbitre: Vicente Alexand Muñoz Baquero.

Estadi: Municipal Palamós-Costa Brava. 400 persones.

Recomanacions personalitzades