L’Ajuntament homenatja els èxits de 630 esportistes de Sant Boi

155 esportistes i 31 equips han rebut un obsequi com a reconeixement a la seva tasca durant la temporada 2016-17. L’Ajuntament valora l’esforç i els valors esportius de totes les persones que han rebut aquest homenatge.

En l'acte van ser homenatjats 630 esportistes de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

En l’acte van ser homenatjats 630 esportistes de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Seguin amb la tradició, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va organitzar el passat dijous 6 de juliol un acte de reconeixement per destacar la feina de 630 esportistes de la ciutat. En aquest homenatge es va valorar “l’esforç, l’excel·lència, l’esperit de superació i els valors esportius d’aquestes persones durant la temporada 2016-17”, ha explicat el consistori.

Un total de 155 esportistes van assistir-hi a títol individual. Entre ells, destaquen Sergio Garrote per la seva tasca a la Copa del Món de ciclisme adaptat, Laura Heredia en el sots-campionat d’Europa júnior de pentatló modern, el campionat d’Espanya absolut de 60 metres lliures en pista coberta de l’atleta Cristina Lara i la medalla d’or de Javier Delgado Osorio en el campionat d’Espanya sots-23 de 400 metres de tanques. Els èxits d’Abel Gordillo, Pau Capell i Judith Corachán també van ser elogiats.

Pel que fa a la modalitat d’equips, un total de 31 van ser homenatjats –corresponents a vint modalitats esportives i 18 entitats de Sant Boi diferents-. En aquest àmbit sobresurten la victòria de la Unió Esportiva Santboiana a la Copa del Rei de rugbi i l’ascens del Futbol Club Santboià a la Tercera Divisió. Tampoc no s’ha quedat enrere l’equip femení de softbol amb el seu quart títol consecutiu en la Copa de la Reina.

Tots ells han rebut un obsequi commemoratiu en mans de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Antonia Barragán. L’acte va tenir lloc als jardins de Can Castells Centre d’Art amb la presentació del periodista esportiu Jordi Robirosa, que també va rebre un reconeixement pel seu suport a l’esport santboià.

Recomanacions personalitzades