Les fortes ventades provoquen nombroses caigudes d’arbres i malmeten el CEM Pau Gasol

La Policia Local ha hagut de fer una cinquantena d’intervencions sobretot per caigudes d’arbres, senyals de trànsit i cartells publicitaris. S’ha desprès un panell de vidre del complex esportiu Pau Gasol i s’ha hagut de tallar la circulació per precaució.

La carretera de Sant Climent a Sant Boi va estar tallada durant unes hores // Isidre Sierra

La carretera de Sant Climent a Sant Boi va estar tallada durant unes hores // Isidre Sierra

Els forts cops de vent que han bufat a Catalunya durant tot el cap de setmana s’han notat i de quina manera a Sant Boi. Amb ratxes properes als 100 km/h, les caigudes d’arbres, de cartells publicitaris, de tanques metàl·liques i senyals de trànsit han obligat a la Policia Local a fer una cinquantena d’intervencions.

La carretera de Sant Climent va estar tallada durant unes hores per la caiguda d’un arbre a la via. Els voluntaris de protecció Civil van haver d’intervenir per tal de retirar-lo i poder reobrir la via al trànsit. A Ciutat Cooperativa, el CEM Pau Gasol va donar un ensurt quan un panell de vidre de la instal·lació es va desprendre i amenaçava de caure. La Policia Local va haver de tallar la circulació entre el carrer Lluís Companys i el camí del Llor per seguretat, degut la proximitat de l’escola.

El fet més aparatós va ocórrer a plaça Catalunya, on un arbre de grans dimensions va caure a sobre d’un vehicle que estava estacionat. Dóna la casualitat que en el darrer temporal meteorològic, també van patir les conseqüències els pins d’aquesta plaça. En poques hores els operaris van retirar l’arbre de la via.

Els voluntaris de Protecció Civil, d’ADF, la Policia Local i treballadors de la brigada d’obres van atendre les incidències sobretot el diumenge a la tarda, quan el temporal de vent va arribar al seu punt àlgid. A més d’arbres i senyals de trànsit caigudes, també es van registrar despreniments a algunes façanes d’edificis, i desperfectes a l’estadi municipal de beisbol.

Recomanacions personalitzades