Can Massallera viurà el final de gira de «La Fortuna de Sílvia»

Aquest cap de setmana la bona música i el bon teatre s’instal·len a Sant Boi. Ismael Clark i Atomic Leopards posaran els acords, i La Fortuna de Sílvia la dramatúrgia.

1. El rock’n’roll clàssic es reivindica a Les Muses

Els amants del Classic Rock’n’Roll, Rockabilly, Blues i Swing tenen una cita ineludible a Les Muses de Casablanca. Els germans Sant i David Lluch, acompanyats a la bateria per Petere Braineater, formen el trio Atomic Leopards, que prometen un espectacle potent i fer moure els malucs als assitents.

El concert dels Atomic Leopards serà el divendres 10 de febrer a les 21h. L’entrada val 5 euros amb consumició inclosa.

2. Ismael Clark farà gol a Cal Ninyo

El músic santboià resident a Londres torna a casa i promet un concert molt especial. Acaba d’editar el seu primer àlbum en català gràcies al micromecenatge, en el qual hi destaca el single El Gol de l’Any que està triomfant. I ja s’ha animat a editar el segon! Si el voleu gaudir teniu cita amb ell a Cal Ninyo.

El concert d’Ismael Clark serà el divendres 10 de febrer a les 22h. L’entrada val 3 euros.

La fortuna de Silvia tanca la gira a Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

La fortuna de Silvia tanca la gira a Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

3. La Fortuna de Sílvia tanca gira a Can Massallera

L’obra La fortuna de Sílvia, nominada als premis Max, és una producció de Teatres en Xarxa, de la qual Sant Boi en forma part. L’obra, amb Laura Conejero al capdavant, tanca gira a Can Massallera, i al final de l’espectacle actors i actrius s’acomiadaran amb una conversa i un brindis amb el públic assistent.

L’obra de teatre serà el diumenge 12 de febrer a les 19h. L’entrada a taquilla val 15 euros.

Recomanacions personalitzades