La Santboiana i Turiauto s’alien per optar a Lliga i Copa

L’empresa santboiana Turiauto renova el seu compromís com a patrocinador principal del degà del rugbi català, que es marca com a objectiu d’enguany optar al doblet de Lliga i Copa del Rei.

Turiauto continuarà sent el patrocinador principal del degà del rugbi català // UE SantBoiana

Turiauto continuarà sent el patrocinador principal del degà del rugbi català // UE SantBoiana

La UESantboiana i el concessionari d’automòvils Jeep Turiauto de Sant Boi han renovat per segon any el seu compromís de patrocini. L’acte de signatura del conveni va tenir lloc el passat diumenge a la sala de trofeus del club, abans que el club santboià jugués i guanyés el seu partit contra l’Hernani (57-10). El gerent de l’empresa, Vicenç Muñoz, va assegurar que «ara que el nostre grup ha fet 50 anys, era un orgull poder patrocinar a la UESantboiana, per la trajectòria d’aquest esport a Sant Boi i Espanya i per la projecció que té i més tenint en compte que estem a 4 anys del Centenari de l’entitat». Turiauto va ser reconeguda amb el Premi Ciutat de Sant Boi en la passada edició per la seva trajectòria al municipi.

Amb aquesta signatura la Unió Esportiva Santboiana renova per segona temporada consecutiva amb JEEP Turiauto, fet que des del club valoren com un «fet de gran transcendència per l’entitat». De moment, aquesta unió entre les 2 entitats, està donant els seus fruits. La UESantboiana, està classificada per jugar les semifinals de la Copa del Rei a partit únic al Baldiri Aleu, partit que es disputarà aquest diumenge 5 de febrer a les 12 hs amb el Ordizia, amb clares expectatives de poder arribar a la desitjada final i també està en disposició de participar en el play-off final de la lliga.

Recomanacions personalitzades