El nou carnet de la gent gran ja compta amb més de 1.000 usuaris

Èxit de la posada en funcionament del carnet de la gent gran, un document amb el qual les persones usuàries disposen de descomptes en botigues i serveis municipals. L’Ajuntament ha informat que un miler de persones ja han obtingut aquest carnet.

Presentació del carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi

Presentació del carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi

El nou projecte de dinamització de la gent gran impulsat per l’Ajuntament no podia haver tingut una millor acollida. Des de l’entrada en funcionament del carnet de la gent gran, fa poc més d’un mes, el consistori ha explicat que ja són més de 1.000 persones les que disposen d’aquest document, que ofereix descomptes i altres avantatges en el comerç local, i en equipaments esportius i culturals. L’Ajuntament ha lliurat més d’un miler de carnets, dels quals el 65 % han estat demanats per dones. En relació a les franges d’edat, la major demanda ha estat en el tram de 66 a 70 anys.

El carnet el poden obtenir totes les persones majors de 65 anys empadronades a la ciutat, i també les persones majors de 55 anys que no treballin ni cobrin prestació d’atur. El carnet dóna dret a descomptes a diverses botigues de Sant Boi, als cinemes Can Castellet, als tallers del Centre d’Art, al Museu, a la Mostra de Jazz i a les instal·lacions esportives municipals, entre d’altres. El document es pot sol·licitar a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic, als Casals de Barri i al web municipal.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha explicat en un comunicat que l’Ajuntament «està compromès en les polítiques de foment de de l’envelliment actiu», i ha explicat que el carnet és una demanada de la ciutadania que facilita la participació de la gent gran «a la vida activa de la ciutat, en especial de les persones amb més dificultats econòmiques».

Recomanacions personalitzades