La gent gran de Sant Boi tindrà el seu propi carnet amb descomptes

L’Ajuntament ha creat ell carnet de la gent gran, adreçat a les persones a partir de 55 anys que dóna dret a descomptes a diverses botigues de Sant Boi, als cinemes Can Castellet, als tallers del Centre d’Art, al Museu, a la Mostra de Jazz i a les instal·lacions esportives municipals, entre d’altres. 

L'Ajuntament posa en marxa el carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament posa en marxa el carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi

Amb l’objectiu de dinamitzar la vida social i econòmica de les persones grans de la ciutat, l’Ajuntament ha posat en marxa el carnet de la gent gran, que permetrà als seus posseidors tenir descomptes a botigues, entrades a activitats municipals i en l’oferta esportiva i lúdica. El podran obtenir les persones de 55 a 64 anys que no treballin, i les majors de 65 amb tan sols el requisit d’empadronament.

És un carnet personal i intransferible i el tràmit per obtenir-lo és gratuït, i compta amb desenes avantatges i descomptes. Per exemple, ara mateix 17 botigues ofereixen descomptes amb aquest carnet, l’abonament als complexos esportius i l’entrada a l’estadi d’atletisme seran més econòmiques, descomptes als cinemes Can Castellet, a la programació d’arts escèniques i als tallers de Can Castells, etc.

Per obtenir el carnet, hi ha dues maneres: presencialment a l’OMAP o per internet. Presumiblement la majoria de sol·licituds es faran a l’oficina municipal, pel que l’Ajuntament ha explicat com serà el procediment per obtenir-lo. Les persones de 65 anys i més només caldrà que portin el seu DNI i a l’OMAP comprovaran l’empadronament. Les persones d’entre 55 anys i 64 anys a més caldrà que portin la vida laboral per comprovar que són jubilades, prejubilades, que no treballen i no disposen d’ingressos.

Recomanacions personalitzades