Lluïsa Moret es posiciona en la direcció del PSC

L’alcaldessa de Sant Boi ha estat designada secretària de Polítiques d’Igualtat a la nova executiva del PSC, després del congrés que va celebrar la formació el passat cap de setmana. Moret, que integrava l’equip de Núria Parlón, compaginarà el nou càrrec amb la seva tasca a l’Ajuntament.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, durant l'entrega dels Premis Altaveu 2015 // Elisenda Colell

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, serà la nova responsable de polítiques d’igualtat del PSC // Arxiu — Elisenda Colell

Lluïsa Moret ha agafat molt de protagonisme després del Congrés del PSC, que va reelegir Miquel Iceta com a primer secretari. Amb una comissió executiva consensuada amb el sector de Núria Parlón, que va disputar-li la direcció del partit a Iceta en les primàries, l’alcaldessa de Sant Boi s’ha posicionat en una àrea important que la situa com una de les figures rellevants del nou PSC.

Moret ha estat nomenada com a responsable de l’àrea de Polítiques d’gualtat, i es converteix en la primera batlle de Sant Boi que ocupa un càrrec en l’executiva del PSC. Moret integrava la candidatura de Parlón durant les primàries, i la comissió executiva ha estat fruit del consens entre els equips de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i de l’actual primer secretari.

La comissió executiva ha apoderat també a diversos alcaldes del Baix Llobregat. Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, serà la responsable del secretariat de Dona, i Maria Miranda, propera alcaldessa de Castellefels, serà la presidenta del consell nacional. Els batlles que repeteixen en l’executiva són Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, que serà la responsable d’Universitats; Antoni Balmón, alcalde de Cornellà, que serà el responsable d’Acció Política; i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, que serà el responsable d’Economia.

Recomanacions personalitzades