Entra en funcionament la nova oficina del DNI al Mercat de la Muntanyeta

Després de mesos de treballs d’adequació al nou espai del mercat de la Muntanyeta, han obert les portes al públic les noves dependències del cos de la Policia Nacional a Sant Boi, on hi ha l’oficina de tramitació del DNI, el passaport i el NIE.

Imatge de l'Oficina de DNI // Policia Nacional

Imatge de l’Oficina de DNI // Policia Nacional

La nova oficina de la Policia Nacional ha obert les portes, després de 20 anys situada al Palau de Marianao. El trasllat a les noves dependències del Mercat de la Muntanyeta es va dur a terme a finals d’octubre i finalment ja ha entrat en funcionament. És allà on les persones que volen renovar o obtenir el DNI o el passaport han d’adreçar-se, sempre amb cita prèvia.

La presència de l’oficina de la Policia Nacional estava prevista com «un dels factors rellevants en el procés de renovació i dinamització de l’activitat del Mercat de la Muntanyeta, que s’ha remodelat al llarg dels darrers mesos i funciona ja gairebé a ple rendiment», segons assegura l’Ajuntament a través d’un comunicat.

La remodelació de l’edifici del mercat és «el primer pas en el procés de modernització de l’eix cívic i comercial de Sant Boi», indica el consistori. El tram principal segueix el traçat dels carrers de Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, entre els mercats de la Muntanyeta i Sant Jordi.

D’altra banda, amb l’oficina també han entrat en servei les 60 places de rotació de l’aparcament soterrat del mercat. El govern municipal assegura que tenen com a objectiu «facilitar les compres en aquest equipament i al seu entorn».

 

Recomanacions personalitzades