FGC ofereix bitllets combinats per fer escapades turístiques a Sant Boi

L’Ajuntament ha signat un conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per crear dos bitllets combinats que permeten viatjar en el carrilet i visitar els punts turístics més importants de Sant Boi o fer algun taller o activitat relacionat amb el medi ambient.

La Torre Benviure serà un dels elements turístics que inclou el bitllet // FGC

La Torre Benviure serà un dels elements turístics que inclou el bitllet // FGC

Sant Boi fa un pas més per posar en valor els seus atractius turístics. L’Ajuntament s’ha adherit al projecte Turistren, impulsat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), i que ofereix una gran varietat de propostes turístiques arreu de Catalunya amb bitllets combinats de viatge més entrada cultural.

La gent que vulgui visitar Sant Boi podrà adquirir a les màquines expenedores el bitllet combinat, i tindrà l’opció de fer una visita als museus de la ciutat o realitzar alguna activitat mediambiental. El bitllet combinat inclou el trajecte d’anada i tornada fins a Sant Boi de Llobregat amb FGC, té un preu de 5,45 euros (3,55 euros per visites escolars) des de qualsevol municipi inclòs dins de la zona 1 de transport metropolità.

Un dels bitllets permet l’entrada al Museu de Can Barraquer, a les Termes Romanes i a la Torre Benviure. El Museu de Can Barraquer conserva i difon el patrimoni històric de la ciutat, a més de ser la casa de Rafael Casanova. L’edifici conserva importants vestigis ibers, romans, medievals i moderns. Les Termes Romanes són el principal atractiu de la ciutat i recentment han estat considerades Bé Cultural d’Interès Nacional. Van ser construïdes entre el s.II i s.III d.C, eren uns banys d’ús privat que feien part d’una gran vil.la romana i són els millors conservats de l’època a Catalunya. Finalment, la Torre de Benviure va ser construïda al s.X per defensar la ciutat de Barcelona dels atacs procedents dels regnes d’Al-Andalus i, junt amb altres edificacions van definir l’espai de frontera amb els regnes musulmans conegut com la Marca Hispànica.

D’altra banda, el segon combinat té un accent mediambiental. En aquest cas inclou un taller o una activitat dirigida al Centre d’interpretació del riu a Can Julià o al Centre d’interpretació del paisatge a l’ermita de Sant Ramon.

Recomanacions personalitzades