Detingudes dues persones per robar 500 caixes d’articles tèxtils de marca d’un magatzem de Sant Boi

La policia va trobar en una nau industrial de Molins de Rei 500 caixes de material tèxtil robades per un treballador d’una empresa logística santboiana. El valor és de 60.000 euros aproximadament.

El material robat de l'empresa de Sant Boi // Mossos d'Esquadra

El material robat de l’empresa de Sant Boi // Mossos d’Esquadra

Dos homes de 29 i 44 anys i veïns de Sant Boi i La Palma de Cervelló han estat detinguts com a presumptes autors del robatori d’unes 500 caixes de roba d’una coneguda marca tèxtil catalana per un valor aproximat de 60.000 euros, segona han informat els Mossos d’Esquedra.

La investigació va començar arran de la denúncia del gerent d’una empresa logística de Sant Boi de Llobregat, el qual informava que hauria detectat que en els seus magatzems mancaven 29 palets, carregats amb unes 500 caixes de roba.

La policia va visionar les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa i va corroborar que un dels treballadors del moll de càrrega i descàrrega hauria carregat en un camió els palets amb el material tèxtil sense permís i el vehicle va marxar per la porta de les instal·lacions amb rapidesa per evitar els controls de seguretat.

El mateix treballador va demanar l’acomiadament a l’empresa i la policia va aprofitar per detenir-lo el dia que va anar a l’empresa a signar els papers. Els agents també van localitzar el conductor del camió, que desconeixia que la càrrega que transportava acabava de ser robada.

El conductor va accedir a acompanyar als investigadors fins a una nau industrial de Molins de Rei, on van contactar amb el seu propietari, el qual està investigat per la seva presumpta participació en els fets. La mercaderia estava amagada en un segon magatzem industrial de la ciutat, a l’espera de la seva posterior revenda. Els Mossos van detenir també el responsable de la segona nau per un delicte de furt.

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs a l’espera de celebració de judici. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Recomanacions personalitzades