L’escola María Fernández Lara ja és oficialment l’escola Casablanca

L’inici del curs ha estat enguany especial. L’escola fins ara anomenada María Fernández Lara ha canviat de nom i ara es diu Escola Casablanca. El centre va fer el curs passat un procés participació per escollir una denominació més representativa de l’actual comunitat educativa.

La Generalitat ha acceptat el canvi de nom i Escola Casablanca ja és oficial // Ajuntament de Sant Boi

La Generalitat ha acceptat el canvi de nom i Escola Casablanca ja és oficial // Ajuntament de Sant Boi

En la votació final van participar 730 persones entre alumnes, famílies, professorat i personal d’administració i serveis. La majoria va escollir el nom d’ Escola Casablanca, en referència al barri on està ubicat el centre, per davant dels altres dos noms finalistes: Escola Manel Esteller i Escola Casablanca-La Gralla. En total es van recollir fins a 20 propostes de denominació.

L’escola va elevar la seva proposta de nova denominació al Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Boi, que va aprovar-la al juny. Al juliol, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va resoldre acceptar la sol·licitud del centre. L’Escola María Fernández Lara va obrir les portes l’any 1975.

Recomanacions personalitzades