Pau Gasol torna a l’Escola Llor per inaugurar la nova pista de bàsquet

El santboià més universal, el jugador de bàsquet Pau Gasol, va tornar a la seva escola per realitzar una xerrada i un clínic a un grup de nens i nenes. A més, a través dels seus patrocinadors, va apadrinar la reforma de la pista Vermella del centre.

Gasol saludant als joves del Llor sota la pluja // @paugasol

Gasol saludant als joves del Llor sota la pluja // @paugasol

Bogeria a Ciutat Cooperativa. I és que l’Escola Llor va acollir la visita d’un dels seus estudiants més il·lustres 30 anys després que iniciés la seva carrera al centre. El jugador de bàsquet i il·lustre santboià Pau Gasol va tornar a la seva escola per apadrinar i inaugurar la reforma de la pista Vermella, «on va començar tot», va afirmar.

«He vist vídeos de quan tenia 8 anys entrenant en aquesta pista i… mare meva! Era molt dolent!», va fer broma Gasol, que va voler transmetre al centenar de nens i nenes que van assistir a l’acte que amb esforç i dedicació es pot aconseguir qualsevol propòsit. Gasol va oferir una petita xerrada, conjuntament amb l’entrenador del bàsquet base del Barça, Joan Montes.

El moment d’inauguració de la remodelació de la pista va quedar totalment deslluït per la pluja. Tot i això Gasol va tenir temps d’impartir un petit clínic als joves i fer-se desenes de fotografies i encaixades de mà. La Gasol Foundation, el seu patrocinador Nike i la Fundació Llor han estat els artífexs de la remodelació de la pista Vermella del centre. S’ha substituït el terra de ciment per un de sintètic, s’han instal·lat noves cistelles i els joves jugadors de bàsquet gaudiran també de pilotes noves.

Recomanacions personalitzades