El programa Eskala serà més personalitzat per adaptar-se més a cada jove

L’Ajuntament de Sant Boi posa en marxa una nova edició del programa Eskala, que busca millorar les opcions de trobar feina o tornar els estudis entre els joves. En la tercera edició l’ajut serà més personalitzat a la situació i demanda dels participants. 

img-peskala-joventut-vsJoves santboians en situació d’atur poden rebre ajut per trobar feina o tornar els estudis. Aquest és l’objectiu del programa Eskala, una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi que s’ha tornat a posar en marxa per tercera ocasió.

En aquesta edició la principal novetat és que el programa es personalitzarà molt més a la fórmula de treball dels joves que hi participin per adaptar-se millor a les seves necessitats concretes. Per això s’ofereixen tutories personalitzades, formació, ‘coaching’ i també dinàmiques de grup. En alguns casos també s’aconseguiran pràctiques a empreses.

El programa tindrà un termini d’un any i donarà suport a entre 30 i 50 joves de Sant Boi. Un total de 62 joves van participar a les dues primeres edicions i un 70% d’ells van acabar inserint-se al mercat laboral o bé han tornat a estudiar.

Recomanacions personalitzades