Tot a punt per l’arribada del Carnaboi més pirata

El Carnestoltes arriba a Sant Boi. Enguany els mars del Carib han inspirat el protagonisme de la rua. La cercavila estarà encapçalada per una carrossa dedicada als contes de pirates i capitanejada per la «pirata» Miranda. Comptarà amb una trentena de comparses, colles de percussió i txarangues.

Cartell del Carnaboi 2016 // Ajuntament de Sant Boi

Cartell del Carnaboi 2016 // Ajuntament de Sant Boi

La pirata té l’origen en l’escultura «La Miranda», un treball realitzat per alumnes de 6 a 9 anys del taller de pintura de Can Castells Centre d’Art, en el marc del Laboratori d’Art Comunitari (LAC).La concentració de les comparses serà a les 17:30 hores a la plaça de Catalunya i la sortida oficial es farà a les sis de la tarda.

El recorregut portarà les comparses des d’aquest punt fins la plaça de Teresa Valls i Diví passant pels carrers Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Riera Basté, plaça dels Salesians, Eusebi Güell, Joaquim Auger, plaça Generalitat de Catalunya i Joaquim Auger. Al final hi haurà Sambòdrom i la crema del rei Carnestoltes. S’espera la participació de 29 comparses i més de 1.000 persones.

Recomanacions personalitzades