El Laboratori d’Art Comunitari rep un dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

El projecte Laboratori d’Art Comunitari del Museu de Sant Boi ha estat premiat a la vuitena edició dels Premis de Reconeixement Cultural atorgats pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. El lliurament va tenir lloc el passat divendres a l’Atrium de Viladecans.

La regidora de Cultura, reben el premi. // Ajuntament de Sant Boi

La regidora de Cultura Montse Mirabent i el tècnic municipal Joanjo Esteban reben el premi a l’Atrium Viladecans // Ajuntament de Sant Boi

El Laboratori d’Art Comunitari ha estat guardonat amb el premi Antoni Serra i Fiter d’Arts Visuals, un dels premis de Reconeixement Cultural que concedeix el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), que en aquesta vuitena edició va comptar amb més de 80 candidatures.

La regidora de Cultura, Montserrat Mirabent, i el tècnic del projecte, Joanjo Esteban, van recollir el guardó atorgat al Laboratori d’Art Comunitari en una gala celebrada a l’Atrium de Viladecans on van assistir més de 400 persones. Altres 5 projectes de Sant Boi van quedar finalistes en altres categories.

Premis amb cada cop més trajectòria

Els premis de Reconeixement Cultural del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat valoren la trajectòria cívica, emprenedora, artística, professional i científica, que hagi tingut una repercussió pública i un desenvolupament de manera notòria sobre la comarca del Baix Llobregat. Es tracta d’un total de 15 premis que s’entreguen cada dos anys en les categories de literatura, cultura popular i folklore, música, arts visuals, arts escèniques i cinema, recerca, comunicació, preservació del patrimoni, reconeixement cívic, pedagogia, iniciativa comarcal i un premi especial que s’atorga a un projecte, actuació o iniciativa dins de l’àmbit dels països de parla catalana.

Des de l’any 1999, quan es van crear els premis, quatre projectes de la ciutat han estat guardonats. L’any 2009 Ferran Soriano va obtenir un premi en la categoria també d’Arts Visuals i el mateix any la Cooperativa Agrària Santboiana va rebre el premi Iniciativa Comarcal. Dos anys més tard, l’any 2011 van ser guardonats l’Associació Cultura F amb el premi Iniciativa Comarcal i la Fundació Marianao en la categoria Reconeixement Cívic.

Recomanacions personalitzades