El FC Santboià cau a Castelldefels

Els santboians pateixen la primera derrota del 2016 al difícil Municipal dels Canyars de Castelldefels. 

Tots dos equips sortint al terreny de joc amb Rafa Leva al capdavant // FC Santboià

Tots dos equips sortint al terreny de joc amb Rafa Leva al capdavant // FC Santboià

El FC Santboià ha perdut per 2 a 1 en la seva visita al Municipal dels Canyars, on el Castelldefels s’ha emportat la victòria. El partit ha estat un duel entre dos dels conjunts capdavanters de Primera Catalana i, després d’aquest resultat, el Castelldefels se situa segon i el Santboià tercer. Això sí, només hi ha un punt de diferencia entre tots dos.

Àlex Masuet ha avançat els locals en el minut 32 amb un xut que va sorprendre el nou porter del Santboià, Rafa Leva, qui ha tornat a la que va ser casa seva després de la lesió de Jaume Albert.

En el 66 Jaire Conesa ha fet el 2 a 0 i, després, els entrenats per Juan Camilo Vázquez han anat a l’atac. Iker Latre ha retallat distàncies abans del final però els de Miki Carrillo s’han emportat els tres punts.

Recomanacions personalitzades