L’Ajuntament valora positivament la Fira de la Puríssima 2016

Al voltant de 260.000 persones han visitat Sant Boi amb motiu de la 69a Fira de la Puríssima. L’Ajuntament valora positivament aquesta edició de la mostra que ha aconseguit un impacte econòmic de més de 5,4 milions d’euros. 

Imatge de la Puríssima 2016 // Jose Polo

Imatge de la Puríssima 2016 // Jose Polo

Satisfacció a l’Ajuntament de Sant Boi pels resultats de la 69a Fira de la Puríssima. Segons dades proporcionades pel consistori, al voltant de 260.000 persones han visitat la ciutat amb motiu de la mostra, una xifra similar a la d’altres edicions. A més, des del govern municipal constaten que no s’hi han registrat incidències. En total han participat 481 expositors, dels quals 120 són de Sant Boi.

Des de l’Ajuntament es considera que el Mercadal Gastronòmic, una de les novetats, ha estat «molt ben acollit» pel públic gràcies a la combinació dels tres espais: la primera Mostra de Foods Trucks, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Vicult. A les parades de menjar hi havia cua per demanar, els expositors de cervesa anaven servint contínuament i l’espai Vicult va omplir aforament.

Per la seva banda, l’activitat estrella per al públic infantil, el taller de granja, ha comptat amb la participació de 1.300 infants, arribant a la seva màxima capacitat durant els tres dies de fira en el primer any que s’instal·lava al parc de la Muntanyeta. En l’aspecte institucional es calcula que l’estand municipal dedicat a la joventut, el Sant Boi Young Spirit, ha rebut més de 9.000 visites.

Segons el consistori, l’impacte econòmic total de la Fira de la Puríssima és de més de 5,4 milions d’euros.

Recomanacions personalitzades