Sant Boi competirà amb Sant Cugat, El Prat i Granollers per veure qui estalvia més energia

El pròxim mes de febrer Sant Boi serà un dels ajuntaments que participaran en la Marató de l’Estalgia, una competició per estalviar energia als equipaments públics. Els diners estalviats seran destinats a projectes contra la pobresa energètica. 

L'ajuntament va acollir el passat dilluns 22 de desembre l'últim ple ordinari de l'any. // Ajuntament de Sant Boi

Foto de la façana de l’Ajuntament // Ajuntament de Sant Boi

Una competició amistosa per veure quin municipi estalvia més energia en els seus equipaments públics. Sant Boi, Sant Cugat, El Prat i Granollers lluitaran per ser la ciutat més ecològica en la Marató de l’Estalgia, una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia.

El 100% dels diners estalviats seran destinats per lluitar contra la pobresa energètica, ajudant a famílies amb dificultats per assumir els costos energètics. La competició es realitzarà entre l’1 i el 28 de febrer i es valorarà la reducció dels consums d’electricitat, gas i aigua respecte al consum mitjà dels últims anys.

El consistori santboià participarà amb 10 edificis: la Casa de la Vila, la Torre del Sol, l’edifici El Núria, Can Massallera, L’Olivera, els casals de Camps Blancs i Ciutat Cooperativa, les biblioteques Jordi Rubió i Balaguer i Maria Aurèlia Capmany i el poliesportiu La Parellada.

Recomanacions personalitzades