Un grup de santboians marxen contra la violència masclista

Sant Boi ha participat en la tercera edició de la Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista, que creua la comarca des de diferents punts fins Sant Feliu de Llobregat per clamar conjuntament contra una de les xacres més vergonyoses de la societat. 

Els santboians marxant contra la violència masclista // Ajuntament de Sant Boi

Els santboians marxant contra la violència masclista // Ajuntament de Sant Boi

Al voltant de 500 persones han creuat la comarca fins a la seva capital, Sant Feliu, per clamar contra la violència masclista. Per tercer any consecutiu, la Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista ha estat una realitat, finalitzant el seu recorregut al parc de Torreblanca, on s’ha fet un acte commemoratiu amb actuacions i parlaments.

Diferents poblacions han participat de l’acte. També Sant Boi, amb una expedició que ha comptat amb la presència de la seva alcaldessa, Lluïsa Moret. A més, la ciutat ha preparat un seguit d’actes per commemorar el 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista. El més destacat serà diumenge 29 amb un concert en el que tocaran una dotzena de grups i artistes locals.

Recomanacions personalitzades