Música santboiana contra la violència masclista

Un concert gratuït en el que participen 12 grups i artistes santboians és la principal activitat del programa d’actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista. 

Cartell CONCERT VEUS contra la VIOLÈNCIA MASCLISTACoet, Dolo Beltrán, Aston, Riu, Yelowstone, Abril, Maria Martí, David Coronel, Big Band Cultura, Carmen Doráa, Gregorio Petróleo, La maldita música y la puta poesía són les bandes que el pròxim 29 de novembre es reuniran per formar part del concert Veus contra la violència masclista, la principal activitat de commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista a Sant Boi. Trau i Loren no actuaran en directe però sí que participaran en un disc recopilatori que s’editarà posteriorment.

Abans, dissabte 21 de novembre, entre les 10 i les 14 hores, es farà a la plaça Catalunya un acte públic amb la lectura del manifest i s’enlairaran un seguit de globus que simbolitzen el rebuig de la ciutat a la violència masclista.A més, portant un parell de sabates velles es podrà participar en la creació d’una obra d’art col·lectiva contra la violència masclista. Durant tot el matí el Centre de Recursos i Documentació de les Dones de Sant Boi donarà informació sobre la temàtica.

Recomanacions personalitzades