Els santboians Coet guanyen el premi Èxit del Sona 9

Els músics santboians es fan amb el tercer premi de la 15a edició del concurs Sona 9. Podran editar una maqueta amb quatre cançons enregistrada en un estudi professional. Els vigatans Est Oest van guanyar el primer premi, just per davant dels mallorquins Roig!.

La banda, actuant a la sala Apolo per la final // Sona9

La banda, actuant a la sala Apolo per la final // Sona9

Sant Boi torna a demostrar que té molt a dir al panorama musical català. Després que l’any passat la banda local Trau es fessin amb el primer premi del concurs Sona 9, ara han estat els Coet els que s’han alçat amb el premi Èxit, el del tercer classificat, a la quinzena edició del certamen.

El so blues de la banda, a més de la seva diversitat de matisos, han aconseguit convèncer al jurat. Després de nou mesos participant en el concurs, els santboians podran utilitzar un estudi professional per enregistrar els seus temes, se’ls editarà una maqueta amb 4 cançons i se’ls ofereix un concert promocional al Centre Cultural Blanquerna (Madrid) amb totes les despeses pagades.

A la final també hi van participar el grup Est-Oest, que es va fer amb el primer premi, la banda mallorquina Roig! que va quedar en segona posició, i el grup Lausama, els millors valorats en la votació popular.

Recomanacions personalitzades