Un FC Santboià solidari amb París perd el liderat de Primera Catalana

El FC Santboià empata contra el Vista Alegre i ja no és líder d’una Primera Catalana que és un autèntic polvorí. Els santboians juguen amb la samarreta del centenari, que duia els colors de la bandera de França, en solidaritat amb els atemptats de París. 

L'equip fotografiat amb la samarreta del centenari // FC Santboià

L’equip fotografiat amb la samarreta del centenari // FC Santboià

Jornada negativa pel que fa els resultats i exemplar per tot allò que envolta l’esport i que, a vegades, el fa gran. El Futbol Club Santboià va vestir la samarreta del centenari en la visita del Vista Alegre al Joan Baptista Milà. El motiu és que la samarra llueix els colors de la bandera de França i el club ha volgut tenir aquest gest solidari amb motiu dels cruels atemptats patits a la ciutat de París.

Després del corresponent minut de silenci, la primera part no va ser divertida. No va haver-hi gaires ocasions de gol i l’electrònic no es va moure abans d’arribar a la mitja part.

La segona part va ser una mica més entretinguda però fins al minut 80 no es va veure cap gol. Els visitants es van avançar gràcies a un gol de falta directe de Jordi Cano (0-1).

El gol va fer reaccionar els de Juan Camilo Vázquez, que es van llençar a l’atac. Buba va aconseguir l’empat només un minut després (1-1) i, a partir d’aquí, els santboians van intentar emportar-se la victòria. Això sí, sense èxit.

L’empat significa la pèrdua del liderat del grup 2 de Primera Catalana. La lliga és un polvorí on només hi ha tres punts de diferència entre el primer i el desè. En aquest context el Santboià és on havia d’estar, lluitant per l’ascens en una temporada que, de moment, està marcada per la igualtat.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Jaume Albert, Juba Adbi, Daniel Acosta, Kilian Garcia, Javier León (Carlos Martínez 82′), Libo (Kevin Sánchez 56′), Buba Jalow, Sergio López, Josele (Joel Martínez 68′), Luis Gaudioso (Roberto Camacho 56′) i José Javier Fernández (Pedro Bravo 68′). No utilitzats: Alex Ruiz i Jordi Duaso.

UD Vista Alegre: Tomás Egea, Albert Lara, Adrián Pérez, Germán Santana, Martí Ramos (Daniel de Sande 82′), Noufal El Chrim (Jordi Cano 67′), Sergio Prieto (Kevin Manuel Diaz 68′), Sani Bello, Javier Jarobo (Alexis Diaz 75′), Gilberto Braz i Marc Zenon. No utilitzats: Alberto Cantero, Yeraldi Tapia, Ricardo Longone.

Recomanacions personalitzades