El FC Santboià, abonat a l’empat

El Santboià suma el tercer empat consecutiu després del 2 a 2 contra el Sant Ildefons. És el setè de la temporada. Els de Juan Camilo Vázquez són l’equip que més ha empatat de Primera Catalana. 

L'equip sortint al terreny de joc // FC Santboià

L’equip sortint al terreny de joc // FC Santboià

El Futbol Club Santboià ha tornat a empatar, en aquesta ocasió al Joan Baptista Milà davant el Sant Ildefons (2-2). És el tercer empat consecutiu dels santboians i el setè de la temporada. L’equip entrenat per Juan Camilo Vázquez és el que més empata del grup segon de Primera Catalana, on se situa quart a només tres punts del primer, el Castelldefels.

L’inici del matx ha estat decebedor per part dels santboians, que s’han vist amb un 0 a 2 al descans amb dos gols d’Ivan Garcia. L’equip, a més, gairebé no ha generat ocasions de gol durant els primers 45 minuts i més d’un pensava que es patiria una derrota.

No ha estat així gràcies a la reacció dels locals durant la segona part, on han mostrat la seva cara positiva. Primer Roberto Camacho al 52 ha fet el 2 a 1. No s’han conformat els vermells, que han trobat la recompensa de l’empat ja al 84 mitjançant un gol de Libo.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Jaume Albert, Omar Balde, Daniel Acosta (46′ Àlex Ruiz), Kikian García, Javier León, Kevin Sánchez (72′ Carles González), Buba Jalow (44′ Pedro Bravo), Carlos Martínez, Josele (46′ Roberto Camacho), José Luís Gaudioso (Libo 46′) i José Javier Fernández. No utilitzats: Sergio López i Alexandre Espinet.

Sant Ildefons UE: Adrià Escribano, Enric Pérez, Adrià García, Lucas Martínez, Roberto Vigara, David López, Pau Otero (69′ Pau Casassa), Ivan García, Mario Canti (86′ Edvard Oganesian), Yeray Torres i Javier Pérez. No utilitzats: Eduard García, José Muñoz, Eduardo Alliaume, Federico Rodríguez i David Cepeda.

Recomanacions personalitzades