ERC recorda Lluís Companys i dóna suport a Artur Mas

Els republicans de Sant Boi recorden el 75è aniversari de Lluís Companys amb un acte que compta amb la presència del diputat al Congrés Joan Tarda i mostren el seu suport als imputats pel procés participatiu del 9 de novembre. 

Imatge de l'homenatge a Companys // ERC Sant Boi

Imatge de l’homenatge a Companys // ERC Sant Boi

L’agrupació local d’ERC va tornar a homenatjar la figura del president de la Generalitat assassinat pel feixisme, Lluís Companys, en una data especial: el 75è aniversari de la seva mort. En un acte que va acollir una setantena de participants segons els organitzadors, els republicans van realitzar un homenatge on el regidor i portaveu local, Miquel Salip, va afirmar que «no és possible un país lliure si la seva gent no ho és», posant Companys com a exemple d’independentista d’esquerres. «Els polítics que volen representar el poble han de respirar el mateix aire que ell», va assegurar Salip.

L’acte va comptar amb la presència del diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, qui va incidir en la importància de les classes populars en el procés d’independència de Catalunya. «Espanya és una democràcia low cost i nosaltres volem una democràcia d’excel·lència que garanteixi la repartició de la riquesa i la igualtat d’oportunitats», va indicar Tardà en un homenatge que va finalitzar amb la tradicional ofrena floral i el cant dels Segadors.

Suport a Artur Mas

ERC Sant Boi va donar suport al president en funcions de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, durant la jornada en què aquest va declarar com a imputat per l’organització del procés participatiu sobre la independència de Catalunya del passat 9 de novembre. Una representació d’aquest partit encapçalada per Salip va acompanyar a Mas a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per donar-li ànims i acompanyar-lo.

Recomanacions personalitzades