L’alcaldia als barris passa a ser mensual

Amb el mes d’octubre tornen les visites periòdiques de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, als barris de Sant Boi. En  el nou mandat passen a ser mensuals enlloc de quinzenals. En canvi, l’estada als barris s’allarga i passa a ser de quatre dies enlloc de tres.  

Llüisa Moret conversant amb uns veïns // Ajuntament de Sant Boi

Llüisa Moret conversant amb uns veïns // Ajuntament de Sant Boi

«L’alcaldia als barris», el projecte que apropa a l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i el seu equip del despatx d’alcaldia als barris de la ciutat torna a començar amb l’arribada del mes d’octubre. La principal novetat d’aquest curs és la periodicitat: l’any passat es feia cada 15 dies i enguany es farà una vegada al mes. El principal motiu del canvi és «fer sostenible el contacte amb els barris i al mateix temps la feina i dedicació que requereix tota la tasca de l’alcaldia», segons han explicat fonts municipals a Sant Boi Diari.

Tanmateix, les visites als barris seran més llargues que l’any passat. Abans les estades de l’alcaldessa tenien una durada de tres dies i, enguany, seran de quatre, pràcticament una setmana sencera dedicada a un barri cada mes.

Amb tot, l’objectiu de la cita ara mensual segueix sent el mateix: «treballar des de la proximitat per resoldre els problemes dels veïns i veïnes». El primer barri en visitar-se ha estat el de Marianao, els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Durant el recorregut pels barris, Moret busca «mantenir un contacte directe« amb col·lectius de diferents àmbits i persones a títol individual.

Demanda de més seguretat

L’alcaldessa manté la seva agenda traslladant el despatx d’alcaldia al barri en qüestió i manté trobades a escoles, centres de salut i altres equipaments municipals. També es visita el comerç local, ja siguin mercats o establiments comercials, per conèixer les seves inquietuds. Tot plegat, l’alcaldessa sempre ho fa acompanyada del regidor del barri que visita.

Un dels temes recurrents que els veïns solen posar sobre la taula és la seguretat ciutadana. És per això que en aquestes visites també participen els policies locals de barri. Un altre tema que preocupa reiteradament a la ciutadania és el manteniment de la ciutat.

Recomanacions personalitzades