El Sant Boi és campió d’Espanya de beisbol cadet

El CBS Sant Boi aconsegueix el campionat d’Espanya de beisbol després de superar a l’Irabia de Pamplona en una final complicada. 

L'equip celebrant la victòria // CBS Sant Boi

L’equip celebrant la victòria // CBS Sant Boi

Nou èxit del planter del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi. L’equip cadet s’ha proclamat campió d’Espanya de beisbol després de superar a l’Irabia de Pamplona per 20 a 11 a la final.

Els entrenats per Ruben Fente no ho han tingut fàcil i han hagut de remuntar un 8 a 0 en contra a l’inici de la final contra els de Pamplona.El santboià Edgar Rodríguez ha aconseguit el títol com a millor jugador del torneig després de batejar 526 pilotes i aconseguir un nivell de defensa gairebé perfecte.

Aquest èxit arriba després de l’aconseguit per l’equip femení el passat mes d’agost, quan va proclamar-se subcampió de l’European Cup Women “B”. Mesos abans, el club va celebrar amb una festa a la plaça de l’Ajuntament els títols de campió del rei de beisbol i de la reina de softbol.

Recomanacions personalitzades