Els drets humans centren el Barrejant 2015

Torna la trobada de la solidaritat de Sant Boi els dies 2, 3 i 4 d’octubre. El lema d’enguany és «Els drets humans no tenen fronteres» i també hi haurà una atenció especial a les dones. La fira d’entitats de la plaça Teresa Valls i Diví es reformula.

baner barrejant 300x400Tres dies dedicats a la solidaritat amb els drets humans com a eix vertebrador. El Barrejant arriba els dies 2, 3 i 4 d’octubre i s’inaugurarà el mateix divendres a les 7 de la tarda a Can Massallera amb una conferència a càrrec de Pedro Pantoja i Helena Meleno, dos activistes que treballen per la defensa dels drets humans i la eliminació de les fronteres de la vergonya a Mèxic i al Marroc respectivament. I és que el lema d’aquesta edició del Barrejant és «Els drets humans no tenen fronteres».

A més es dedicarà una atenció especial a les dones, amb una taula rodona que es farà el dia 3 a les 7 de la tarda a l’Olivera en la qual participaran les activistes Yolanda Oquelí (Guatemala), Maryam al Khawaja (Bahrain) i Ruth Mumbi (Kènia).

El programa complet suma una vintena d’activitats amb xerrades però també concerts, jocs infantils i actuacions musicals del grup francès Ràdio Babel Marseille i la cantant guineana Nakani Kanté.

Remodelació de la Fira

Una de les novetats més destacades és el nou disseny de la Fira d’entitats de la plaça Teresa Valls i Diví, on participen les diverses entitats de cooperació que treballen a la ciutat. Serà allà on participaran les diverses associacions de cooperació de la ciutat.

Recomanacions personalitzades