El FC Santboià aconsegueix 4 punts en una setmana i ja és tercer

Els de Juan Camilo Vázquez guanyen a l’Amposta i empaten contra el Castelldefels per acumular 8 punts i escalar fins a la tercera plaça de Primera Catalana. 

Moment sota la pluja del Santboià - Castelldefels // FC Santboià

Moment sota la pluja del Santboià – Castelldefels // FC Santboià

El passat cap de setmana el Futbol Club Santboià aconseguia una victòria a casa per 1 gol a 0 contra l’Amposta gràcies a un gol del defensa Omar. Els homes de Juan Camilo Vázquez van jugar un bon partit però es van veure pressionats al final per un Amposta que va jugar els últims minuts amb 10 jugadors.

I dijous els santboians jugaven el partit ajornat contra el Castelldefels. La pluja queia sobre el Joan Baptista Milà i no es va poder veure cap gol, finalitzant el matx amb 0 a 0 a l’electrònic. Era el duel entre dos clars aspirants a pujar a Tercera i va acabar en taules.

Amb aquests quatre punts, el Santboià se situa tercera a la classificació a dos punts del Balaguer, líder després de quatre jornades. El pròxim partit serà el tercer consecutiu a casa. Diumenge a les 6 de la tarda contra el CF Reddis, cuer de la categoria i únic equip que no ha sumat ni un sol punt.

Recomanacions personalitzades