El FC Santboià aconsegueix un punt de falta directa a Vila-Seca

CF Vila-Seca 2-2 FC Santboià. Dos gols de Dani Acosta de falta directa serveixen per empatar al camp del Vila-Seca en un mal partit dels de Juan Camilo Vázquez. 

Acosta en un llançament de falta // FS Santboia

Acosta en un llançament de falta // FC Santboià

Dani Acosta, el lateral esquerre fitxat aquesta temporada, està mostrant una eficàcia brutal en els llançaments de falta. En només dos partits, Acosta ha fet ni més ni menys que tres gols de falta directa.

El primer va ser al camp del CE El Catllar i aquest cap de setmana, al camp del CF Vila-Seca, n’ha fet dos més. Ha estat gràcies a l’ex-Viladecans que els de Sant Boi van poder sumar un punt en un partit més aviat gris.

En els cinc primers minuts de partit el Vila-Seca es va avançar gràcies a un gol d’Adrián Padillo (1-0). Abans de la mitja part, però, Acosta va fer el primer deixant l’1 a 1 a l’electrònic abans de la mitja part.

En la segona part, quan els de Juan Camilo Vázquez estaven millorant el seu nivell de joc tot i trobar-se afectats per l’expulsió de David Cárdenas, va arribar el segon gol dels tarragonins, obra d’Antonio Domínguez (2-1).

Però el guant d’Acosta encara no havia dit la seva última paraula. A falta de dos minuts per arribar al 90, en una falta a a frontal, la va clavar per l’escaire, salvant al seu equip de la derrota (2-2).

Fitxa tècnica

CF Vila-Seca: Francisco Ruiz, Pau Puig, José Luís Torres, Antonio Domínguez, Adrian Padillo, David Voces, Antonio Ortíz, David Ruiz, Cristian Díaz, Oscar Valerio i Uri. Suplents: Alejandro Domínguez, Jonathan López, Raul Arroyo, Ignasi López, Eduardo Maestre i Carlos Rios. Entrenador: José Miguel Manjón.

FC Santboià: Jaume Albert, Kilian García, Daniel Acosta, Àlex Ruiz, Javier León, David Cárdenas, José Javier Fernández, Luis Gaudioso, Joel Martínez, Roberto Camaho i Raul Cortezón. Suplents: Kevin Sánchez, Sergio López, Josele, Pedro Bravo, Buba Jalow i Alexandre Espinet. Entrenador: Juan Camilo Vázquez.

Recomanacions personalitzades