La UE Santboiana comença la temporada guanyant a un nouvingut a Divisió d’Honor

Els de Sant Boi comencen la temporada amb bon peu contra un Alcobendas Rugby que tot i ser nou a Divisió d’Honor ha plantat cara. 

La Santboiana aconsegueix la possessió en un line out // UE Santboiana

La Santboiana aconsegueix la possessió en un line out // UE Santboiana

Victòria treballada per començar el curs. La Unió Esportiva Santboiana ha començat la temporada a Divisió d’Honor jugant a casa contra un nouvingut a la màxima categoria del rugbi estatal, l’Alcobendas, i ha patit més del compte per emportar-se la victòria.

L’equip entrenat per Michael Broad ha guanyat per un marcador ajustat, 28 a 24, i ha arribat a la mitja part un punt per sota, 15 a 16. Els madrilenys han fet mal amb un partit plantejat a la contra amb homes ràpids i forts. També han aprofitat molt bé els seus cops de càstig aconseguint 12 dels seus 24 punts en aquests tipus d’accions.

Els santboians han dominat la possessió però han topat reiteradament contra una defensa molt ben plantada. Ha faltat efectivitat en els atacs. Un assaig de Josep Balsalobre ha trencat el partit a mitjans de la segona partit i un contraatac ràpid de l’Alcobendas ha donat esperances a l’equip visitant fins al final. Hèctor Garcia ha estat excels en els xuts a pals transformant 6 dels 7 que ha llençat.

Recomanacions personalitzades