L’australià Michael Broad és el nou entrenador de la UE Santboiana

L’experimentat tècnic arriba a Sant Boi per fer-se càrrec del primer equip de rugbi substituint Lewis Williams. 

Michael Broad amb els colors de la UE Santboiana // UE Santboiana

Michael Broad amb els colors de la UE Santboiana // UE Santboiana

Tot i la marxa del neozelandès Lewis Williams, la banqueta de la Unió Esportiva Santboiana seguirà tenint accent internacional. L’australià Michael Broad, de 56 anys, serà el nou tècnic del club de rugbi de Sant Boi.

Broad és un entrenador amb experiència i més de 30 anys en la direcció d’escoles i equips d’elit del seu país. Actualment estava com a director tècnic del Club Southern Districts. A més de les tasques d’entrenador del primer equip, Broad s’encarregarà de formar els entrenadors de les categories de base del club amb els seus coneixements.

El nou responsable de la Santboiana prové d’una família amb tradició de rugbi. El seu pare va arribar a ser jugador de la selecció australiana i la seva parella també és exjugadora i exentrenadora d’aquest esport.

Recomanacions personalitzades