ICV repeteix la fórmula del colideratge per la nova coordinació local

Álex Pérez i Ció Lerma són els nous coordinadors d’ICV Sant Boi, agafant el relleu de Miguel Ángel Merino. Els ecosocialistes repeteixen l’esquema posat en pràctica a la candidatura a les municipals de repartir el lideratge en dues persones: un home i una dona.

Álex Pérez i Ció Lerma // ICV Sant Boi

Álex Pérez i Ció Lerma // ICV Sant Boi

Relleu a la coordinació local d’ICV Sant Boi. Com ja van fer amb la candidatura de les passades eleccions municipals, els ecosocialistes tornen a apostar pel colideratge per portar el pes de l’executiva local del partit. ICV no tindrà només un coordinador, sinó que seran dues persones les que portaran aquesta responsabilitat: Álex Pérez i Ció Lerma.

Així ho ha decidit l’assemblea del partit per substituir a Miguel Ángel Merino un cop finalitzada la seva etapa al capdavant de l’agrupació de Sant Boi. Sant Boi repeteix d’aquesta manera la fórmula que el partit utilitza amb la coordinació nacional i comarcal i que ja han fet servir altres municipis de la comarca. També la candidatura a les municipals va optar pel colideratge amb Josep Puigdengolas de número 1 i Alba Martínez de 2.

Álex Pérez és tècnic superior en integració social i dinamitzador de gent gran i Ció Lerma és tècnica en Farmàcia i recentment s’ha estrenat com a regidora de Salut pública i Tinença responsable i benestar dels animals. «Volem que ICV Sant Boi segueixi sent, cada dia més, un partit actiu, transparent, coherent amb la seva forma de ser i radicalment democràtic», ha assegurat Pérez. Per la seva banda, Lerma afirma que vol apostar per «mantenir la cohesió que ens caracteritza i establir els mecanismes necessaris per mantenir la motivació i la participació de la militància com el nostre major actiu».

Recomanacions personalitzades