L’Ajuntament inverteix 432.500 en millorar les escoles

S’aprofiten els mesos d’estiu i les seves corresponents vacances escolars per actuar en en els equipaments educatius. L’Ajuntament realitzarà obres de millora i manteniment per valor de 432.000 euros. 

L’Ajuntament de Sant Boi tornarà a aprofitar l’estiu -amb les seves corresponents vacances escolars- per mantenir i millorar els equipaments educatius de la ciutat. Enguany s’invertiran un total de 432.000 euros amb l’objectiu de fer un pas endavant en l’eficiència energètica dels equipaments, substituir els elements fets malbé, pintar i rehabilitar les instal·lacions que ho necessitin.

A més, també s’ha volgut remodelar alguns patis escolars, adequant les zones de jocs infantils ja instal·lades. La majoria de centres de la ciutat es veuran beneficiats d’alguna d’aquestes actuacions.

Recomanacions personalitzades