PSC i ICV renoven l’acord de govern

El PSC i ICV-EUiA-MES han signat el pacte de govern per al mandat 2015-2019 que dóna continuïtat a l’acord dels anys anteriors. Lluïsa Moret serà investida alcaldessa al capdavant d’un govern municipal que tindrà 10 regidors del PSC i quatre d’ICV.

D'esquerra a dreta: Alba Martínez i Josep Puidengolas per part d'ICV i Lluïsa Moret, José Ángel Carcelén i Laura Solís per part del PSC signant el pacte de govern // Ajuntament de Sant Boi

D’esquerra a dreta: Alba Martínez i Josep Puidengolas per part d’ICV i Lluïsa Moret, José Ángel Carcelén i Laura Solís per part del PSC signant el pacte de govern // Ajuntament de Sant Boi

Des de la mateixa nit del 24 de maig, quan es van conèixer els resultats electorals, tothom era conscient que PSC i ICV renovarien el seu acord de govern, més encara tenint en compte que tant uns com els altres van sortir reforçats de les urnes. Ambdós partits sumen la majoria absoluta necessària per governar amb tranquil·litat i d’aquesta manera donen continuïtat a la coalició que ha governat Sant Boi en els darrers anys.

El pacte de govern per al mandat 2015-2019 signat entre PSC i ICV posa les bases d’un nou govern municipal que, segons els signants, tindrà com a valors essencials «la coherència, l’exemplaritat, la proximitat i la utilitat pública». Segons ha informat el consistori a través d’un comunicat, el futur govern municipal «prioritzarà el desenvolupament econòmic i l’ocupació, l’atenció a les persones, la cura de l’espai públic, la sostenibilitat i, de manera molt especial, l’educació i la cultura».

LLuïsa Moret prendrà possessió de l’alcaldia aquest dissabte 13 de juny en l’acte públic de constitució de la corporació municipal que es celebrarà a les 12 del migdia a Can Massallera. El cartipàs municipal format per 10 regidors del PSC i quatre d’ICV es donarà a conèixer en els propers dies i posteriorment s’elaborarà el Pla de Govern 2015-2019 que haurà de marcar les prioritats del govern per la legislatura que tot just ara comença.

L’acord s’ha segellat aquest divendres al matí representants del PSC i ICV. Per part dels socialistes ho han fet l’alcaldessa i cap de llista, Lluïsa Moret, el primer secretari del partit, José Ángel Carcelén, i la secretària d’organització, Laura Solís. Per part d’ICV-EUiA-MES han signat l’acord els números 1 i 2 de la candidatura, Josep Puigdengolas i Alba Martínez.

Recomanacions personalitzades