Lluïsa Moret valora el resultat electoral com un «aval al govern de progrés»

L’alcaldessa Lluïsa Moret, clara vencedora de les eleccions mostra la seva satisfacció per haver aconseguit 2.000 vots més que al 2011 en la seva primera cita a les urnes, el que considera «un important aval». Moret ratifica la seva voluntat de tornar a pactar amb ICV per formar un «govern de progrés».

Lluïsa Moret, amb el vot entre les mans// Elisenda Colell

Lluïsa Moret, amb el vot entre les mans// Elisenda Colell

Els bons resultats aconseguits pel PSC a les eleccions municipals han estat tota una injecció de força pels socialistes. Ara, ja pensant en la formació del govern municipal que es materialitzarà el proper dissabte 13 de juny, Lluïsa Moret es reafirma en la intenció del seu partit de repetir un pacte de govern amb ICV-EUiA.

Com ja va afirmar la mateixa nit electoral el primer secretari de l’agrupació local del PSC, José Ángel Carcelén, l’alcaldessa confirma les intencions dels socialistes per formar un govern sòlid amb majoria al plenari municipal. «La opció de pacte del PSC és reestablir l’acord amb ICV», ha assegurat la guanyadora dels comicis en declaracions a dSantBoi.

«Hem treballat colze a colze durant els últims anys» argumenta l’alcaldessa, que considera que el govern de coalició amb els ecosocialistes s’ha de mantenir per la «bona valoració que n’ha fet la ciutadania». De fet, en aquestes eleccions municipals, el PSC ha augmentat en més de 2.000 vots i els ecosocialistes han guanyat també un miler de votants i han passat a ser segona força, ocupant el lloc del PP. «La ciutadania ha renovat la seva confiança en el nostre projecte» ha assegurat Moret, que entén el resultat com «un important aval» de milers de santboians que «mantenen la confiança majoritària en les forces polítiques de progrés que han conformat fins ara el govern municipal».

L’alcaldessa també ha destacat l’augment de participació en gairebé vuit punts durant una jornada electoral que ha qualificat de «cívica, de respecte i tolerància».

Recomanacions personalitzades