Més de 300 joves participen al IV Fòrum Local de Convivència

Can Massallera acull la quarta edició del Fòrum local de Convivència, dedicat enguany a la lluita contra l’homofòbia. Hi participen més de 300 joves de nou centres de secundària i dos espais socioeducatius de la ciutat.

Can Massallera ple durant l'acte // Ajuntament de Sant Boi

Can Massallera ple durant l’acte // Ajuntament de Sant Boi

Amb el lema «Stop homofòbia» es va celebrar el IV Fòrum local de convivència a Can Massallera que va aplegar a més de 300 joves de 9 instituts de secundària de la ciutat, l’Esplai Eixida i el Centre Obert Don Bosco. L’objectiu: «potenciar l’educació en valors, la convivència, la diversitat sexual i el rebuig a qualsevol forma de discriminació homòfoba», segons indica l’Ajuntament de Sant Boi.

Durant l’acte s’han premiat els 48 joves que han fet anuncis en video per promocionar la convivència i participar en un concurs de spots. En la categoria de Publireportatge de sensibilització el jurat va premiar els vídeos I perquè no? del col·legi Sant Josep i Supergay, fet per alumnes de l’Institut Rafael Casanova.

A la categoria Mobilitza’t per la convivència el premi va ser per la producció de només 60 segons Fem que la indiferència marqui la diferència, del col·legi Mare de Déu dels Dolors. Aquest curt es va fer, exclusivament, enregistrat amb telèfons mòbils. Per acabar, el jurat també va fer una menció especial al vídeo Un món paral·lel fet per alumnes del Joan Bardina. Els 48 joves premiats rebran dues invitacions per a l’espectacle «Lari Poppins» del Mag Lari a Can Massallera el proper diumenge 17 d’abril.

Aquesta iniciativa es va fer dins del marc del programa de convivència Sant Boi com a Ciutat Educadora que s’ha centrat durant l’últim any contra la discriminació homòfoba. A l’acte hi van assistir l’alcaldessa Lluïsa Moret i el regidor d’Educació, Luis Pérez.

Recomanacions personalitzades