Una gala benèfica recapta diners per ajudar al tractament contra el càncer d’una nena ucraïnesa

Can Masallera ha acollit una gala benèfica per aconseguir el finançament necessari per ajudar a finançar el tractament contra el càncer d’una nena ucraïnesa. Prop de 200 persones i diverses entitats de ball i teatre han participat en l’acte solidari.

Imatge d'una de  les actuacions de la gala benèfica a Can Massallera // Javi Sánchez

Imatge d’una de les actuacions de la gala benèfica a Can Massallera // Javi Sánchez

«Salvemos a Yeva» ha estat la crida a la que han respost els gairebé 200 santboians que van assistir el passat divendres 27 de març a la gala benèfica organitzada a Can Massallera per recaptar diners que permetin finançar el tractament mèdic de la nena ucraïnesa Yeva Rastopchyna. Es tracta d’una nena ucraïnesa que encara no ha fet ni tres anys i que va ser diagnosticada de càncer als 18 mesos de vida.

La malaltia es troba en una fase molt avançada i la situació crítica de la nena ha portat a la família a prendre la decisió de viatjar a Barcelona per sotmetre-la a un costós tractament pel qual no tenen diners. A dia d’avui han recaptat una quarta part dels diners necessaris i per això es va organitzar aquesta gala benèfica en la que joves ballarins i cantants van posar el seu granet de sorra amenitzant l’espectacle amb nombroses actuacions.

La escola de dansa Loida Grau es va encarregar de organitzar la gala benèfica amb la col·laboració de petits grups d’artistes, l’Ajuntament de Sant Boi i altres escoles de dansa. L’acte va començar a les set de la tarda i va tenir una duració de tres hores. Durant aquest temps, es van poder veure diversos vídeos emotius amb la petita Yeva Rastopchyna com a protagonista.

El gruix de l’espectacle va estar format per les nombroses actuacions de ball de diferents gèneres com ballet, funky o flamenc. També van fer la seva aparició petites formacions d’artistes locals d’un caire més teatral com Tri Comedy Show i fusions de dansa teatral com Free Dance Company.

Recomanacions personalitzades