Afoboi organitza un concurs de selfies fets a Sant Boi

L’Agrupació Fotogràfica de Sant Boi (Afoboi) ha obert un concurs fotogràfic de selfies amb la ciutat com a escenari. L’autor de la fotografia guanyadora obtindrà de premi una càmera digital i els finalistes rebran una litografia de Kukuxumusu. Es pot participar fins el 28 de febrer.

Cartell del primer concurs de selfies santboianes. // Ajuntament de Sant Boi

Cartell del primer concurs de selfies #bojospersantboi // Ajuntament de Sant Boi

L’entitat Afoboi ha organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi un concurs fotogràfic de selfies en el marc de la campanya #bojospersantboi amb el propòsit de que els santboians  puguin contribuir a la promoció de la ciutat mitjançant la xarxa.

La idea és que els ciutadans es facin una foto a ells mateixos amb el telèfon mòbil amb algun element de Sant Boi de fons, ja siguin llocs emblemàtics de l’entorn urbà, com de l’espai natural i agrícola de la ciutat. També es poden fer selfies on es visualitzi que s’està gaudint de l’oci local a bars i restaurants, al cinema o anant de compres al comerç local.

Les fotos s’han de penjar a la xarxa social Instagram seguint les pautes marcades a les bases del concurs, que bàsicament passen per tenir Sant Boi com escenari i utiltizar l’etiqueta #bojospersantboi. Els organitzadors, seguint criteris de valoració com la seva qualitat, originalitat, popularitat i la representativitat amb el tema del concurs, a final de cada mes escolliran les 15 millors fotografies. Les escollides mensualment rebran com a premi una litografia de Sant Boi signada per Mikel Urmeneta, l’autor de Kukuxumusu que també ha signat un simpàtic mapa de Sant Boi presentat per la Fira de la Puríssima.

Es pot participar en el concurs fins el 28 de febrer. A principis del mes de març, s’escollirà la millor fotografia d’entre les 60 escollides com a finalistes mensuals. L’autor de la foto guanyadora rebrà com a premi especial una càmera digital.

Recomanacions personalitzades