El Gran Recapte d’aliments recull 52.300 quilos a Sant Boi

La campanya solidària del Gran Recapte d’Aliments aconsegueix recollir a Sant Boi de Llobregat 52.300 quilos, un 27,5% més que l’any passat. 370 persones han participat com a voluntàries a 16 punts de la ciutat.

Voluntaris del Gran Recapte a l'Alcampo de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Voluntaris del Gran Recapte a l’Alcampo de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

El Gran Recapte d’Aliments creix any rere any a Sant Boi i aquest cop ha arribat als 52.300 quilos. Un cop més, la campanya solidària de recollida d’aliments ha tornat a batre el seu rècord històric. La quantitat recollida aquest 2014 representa un 27,5% més que l’any passat, quan es van recollir 41.000 quilos. L’evolució és positiva des del primer any que es va organitzar la campanya: al 2011 van ser 14.400 kg; al 2012, 27.000 kg; i al 2013, 41.000 kg.

Els 52.300 quilos recollits el divendres 28 i el dissabte 29 de novembre a 16 supermercats de la població. Segons dades de l’Ajuntament, 370 persones van participar com a voluntàries en les tasques d’organització per poder dur a terme la campanya als 16 punts de recollida de Sant Boi. Les entitats del projecte Aliments Solidaris -Càritas, esglésies evangèliques i Ajut al 4t Món- han estat molt actives.

Ara la fundació Banc dels Aliments, que és qui organitza el Gran Recapte a Catalunya, organitza i classifica a una nau del Prat de Llobregat tots els productes recollits per començar a repartir-los entre les entitats beneficiàries i les persones necessitades.

Recomanacions personalitzades