Sant Boi compta amb 13 punts de recollida d’aliments pel Gran Recapte

Els dies 28 i 29 de novembre té lloc la sisena edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Sant Boi compta amb 13 punts de recollida solidària d’aliments als supermercats i hipermercats de la ciutat.

Es calcula que, actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa i precarietat alimentària a Catalunya. El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics organitzada pel Banc d’Aliments per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.

Durant el divendres 28 i el dissabte 29 de novembre es podrà col·laborar a 13 punts de recollida repartits per Sant Boi entregant a la sortida dels supermercats aliments com oli, llet, llegums i conserves de carn i peix, els més necessaris per als bancs d’aliments segons l’organització.

Segons el Banc d’Aliments de Catalunya, la fita per aquesta sisena edició és superar els tres milions de quilos d’aliments aconseguits l’any passat. Per fer-ho, comptaran amb la col·laboració de 20.000 voluntaris a 2.000 punts de recollida d’arreu de Catalunya.

Els 13 establiments participants de Sant Boi participants al Gran Recapte d’Aliments són:

– Condis, carrer Ramon Llull, 57.

– Condis, carrer Rubió i Ors, 28.

– Condis, plaça de les Forces Armades, 3.

– Condis, carrer Anselm Clavé, 23.

– Caprabo, carrer Llibertat, sense número.

– Caprabo, carrer Víctor Balaguer, 42.

– Caprabo, carrer Pintor Marià Fortuny, 34-38.

– Facsa, carrer Rosselló, 75-77.

– Lidl, carrer Riera Basté, sense número.

– Consum, carrer Francesc Macià, 80.

– Consum, carrer Cristòfor Colom, 46.

– Mercadona, carrer Joventut, 35.

– Alcampo, carrer Alberedes, 6-12.

Mapa amb els 13 punts de recollida d'aliments a Sant Boi de Llobregat

Mapa amb els 13 punts de recollida d’aliments a Sant Boi de Llobregat

Amb tots els aliments rebuts, a partir del dia 29 de novembre un equip de voluntaris participarà en les tasques de classificació dels aliments en una gran nau del Prat de Llobregat. Al final, la major part dels aliments provinents dels punts de recollida quedaran perfectament emmagatzemats, llestos per a ser distribuïts immediatament a les entitats beneficiàries i per tant a les persones necessitades.

Recomanacions personalitzades