El Sant Boi guanya la Copa Catalunya de Softbol Senior

Les noies del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi es proclamen campiones de la Copa Catalunya de Softbol Senior al derrotar el Projecte Softbol Gavanenc per una carrera a zero a l’extrainning. 

Les jugadores i el míster amb la copa després del campionat // http://strikecat.wordpress.com/

Les jugadores i el míster amb la copa després de la final // strikecat.wordpress.com/

El conjunt entrenat per Fernando Lance i Xavier Civit, que s’havia classificat guanyant set dels vuit partits de fase de grups, va accedir directament a la final del torneig. El Projecte Softbol Gavanenc va vèncer el Viladecans en l’única semifinal i es va classificar per a la gran final. Una final que es va endur el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi per una carrera a zero.

Després d’aquesta victòria, l’equip s’acomiada de la temporada amb un palmarès envejable: la Gavà Cup, la Can Torelló Cup, la Copa de la Reina per segona edició consecutiva i la ja esmentada Copa Catalunya. A la competició domèstica, la Divisó d’Honor, les noies van assolir el subcampionat, demostrant regularitat i un bon nivell de joc.

Recomanacions personalitzades