Les escoles de Sant Boi posen cara a la pau al Barrejant

La plaça Teresa Valls i Diví s’ha omplert tot el diumenge al matí de famílies per participar en jocs i tallers infantils. Els assistents han presenciat el resultat de l’activitat «Posem cara a la pau» de l’ONG Ensenyament Solidari i que ha comptat amb la participació de la majoria d’escoles de Sant Boi. 

Un matí de diumenge amb sol ha estat l’escenari perfecte per la cloenda del Barrejant d’enguany. El matí ha estat dedicat a que els més petits gaudissin d’activitats tan variades com el circ, jocs de tota la vida, tallers de trenes i de pintura de cares, balls i cançons així com un mercat d’intercanvi adreçat també als adults.

L’acte central de matí ha estat la presentació per part de l’ONG Ensenyament Solidari del projecte ‘Posem cara a la pau’, uns murals treballats per les escoles de la ciutat per apropar als més petits les figures més conegudes que han lluitat pels drets humans i la pau. Cadascuna de les escoles participants ha presentat el seu treball amb els rostres més populars que han ajudat a construir la pau en qualsevol punt del món.

 

Recomanacions personalitzades