La pluja dóna una treva al Piromusical de la Festa Major 2014

L’espectacle de música i focs artificials, que ha durat menys que en edicions anteriors, dóna per finalitzada la Festa Major d’enguany. Un petard defectuós esclata enmig del públic causant un petit incident sense ferits greus.

Un dels moments del Piromusical, espectacle que tanca la Festa Major 2014. // Maria Roda

Un dels moments del Piromusical, espectacle que tanca la Festa Major 2014. // Maria Roda

La Festa Major de Sant Boi no s’enten sense el Piromusical. Un espectacle de música i focs artificials tanca cinc dies d’activitats de tot tipus a la ciutat. Ahir, el dia festiu per excel·lència, els santboians van llevar-se mirant el cel. Uns núvols blancs dibuixaven moltes possibilitats de pluja. I això només podia suposar una cosa, la suspensió del Piromusical, un dels actes de Festa Major que més gent aplega al carrer.

Amb la coneguda banda sonora de la sèrie de televisió Els Simpsons, va començar un show musical de 20 minuts, més curt que edicions anteriors, on es van poder escoltar cançons infantils de Disney i temes més actuals com Camins de Sopa de Cabra.

Enmig d’una tensa calma on tothom esperava que la pluja no arruïnés l’espectacle, un artefacte defectuós va esclatar en direcció als assistents que s’aplegaven al parc de la Muntanyeta. Un incident que va acabar sense ferits greus i que es pot observar en els segons finals del vídeo resum elaborat per dSantBoi.

Recomanacions personalitzades