La Pegatina encapçala el cartell de la Festa Major 2014

Sant Boi es prepara per viure una nova edició de la Festa Major. La Pegatina és el cap de cartell d’unes jornades plenes de música i activitats per a totes les edats. Les entitats geganteres, de diables, i de dracs seran les encarregades de fer el pregó. 

poster_Llovera_AltaEntre els propers 16 i 20 de maig arriba la Festa Major de Sant Boi de Llobregat i entre totes les activitats programades en destaca una: el concert de La Pegatina. El grup català més internacional portarà el seu ritme alegre i les seves bones vibracions dissabte a partir de les 22:30 a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta. No serà l’únic grup amb aires juvenils del programa d’enguany. També actuaran formacions com Canteca de Macao o Fundación Toni Manero en un esforç en portar grups més actuals a la gran cita santboiana.

Novetats a la plaça de l’Agricultura

La plaça de l’Agricultura serà testimoni de gran part de les novetats de la Festa Major d’enguany. Per primera vegada es realitzaran vermuts musicals i s’organitzarà una ludoteca per als més petits. També es farà difusió d’artistes locals com Pep Ventura, Big Band Cultura, Extremband o Va de Vent.

Pregó a càrrec d’entitats locals

El clàssic pregó que donarà el tret d’inici a la Festa Major serà a càrrec de diferents entitats locals. Les colles geganteres, de diables, i de dracs s’uniran faran la inauguració d’aquells dies on els santboians surten al carrer. Es tracta, doncs, d’un homenatge a la cultura popular de la ciutat.

Tots els actes en calendari virtual

dSantBoi ha reunit tots els actes de la Festa Major i de la Festa Major Alternativa en un calendari virtual. Aquest és exportable a Google Calendar i, per tant, es pot incloure en dispositius de taula i mòbils. Per incorporar el calendari de dSantBoi al teu personal només cal fer clic al botó «Add to Google» de la part inferior d’aquest.

[ai1ec view=»agenda»]

Recomanacions personalitzades