Neix dSantBoi, el diari digital de Sant Boi de Llobregat

dSantBoi és el nou diari digital de Sant Boi de Llobregat. Neix per oferir informació local diària i constant a través de la xarxa. Està gestionat per Viu Comunicació, empresa editora del diari Viu Molins de Rei. És un mitjà independent, amb rigor i esperit crític. 

dsB twitterdSantBoi vol convertir-se en el diari digital de referència a Sant Boi de Llobregat. És un mitja independent que no depèn de cap institució pública ni cap partit polític, que informa de l’actualitat local del municipi amb rigor, esperit crític i amb total llibertat.

A dSantBoi s’informa, exclusivament, de temes d’actualitat local de Sant Boi. Des d’avui, permet estar al dia de tot el que passa al municipi a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. Aposta per formats innovadors a internet i té una forta presència a les xarxes socials.

El nou diari santboià està compromès amb el municipi per aconseguir una societat més cohesionada i justa. El mitjà es posa al servei de Sant Boi i de la seva gent, sempre obert a escoltar als seus lectors per, dia a dia, millorar el seu servei.

dSantBoi està format per joves periodistes amb experiència en mitjans locals del Baix Llobregat, així com en mitjans nacionals i internacionals com la Cadena SER, Público, Radio Nacional de España, COM Ràdio, Univisión o Televisa. La nova publicació digital és propietat dels seus periodistes a través de Viu Comunicació, empresa editora de Viu Molins de Rei, el diari digital de Molins de Rei amb tres anys d’experiència.

Capçalera 2

Recomanacions personalitzades