Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol i dues derrotes en beisbol

L’equip sènior de softbol guanya els dos partits davant el Fènix de València i el de beisbol perd la sèrie contra els Astros de València.

Imatge d’arxiu // Celsy Pinto – CBS Cambre

Dues victòries del CBS Sant Boi al camp del Fènix de València, en la penúltima jornada de la fase final de l’Spanish Softball League.

El primer partit de la sèrie ha estat igualat i ha acabat 1-2. L’equip visitant també ha guanyat el segon joc, de forma clara en el marcador i sense concedir cap carrera al rival (0-7).

Cinquena doble victòria del Sant Boi aquesta temporada després de les aconseguides davant Cambre, Capitalinos, Arga i Dridma.

Amb aquests resultats positius, les catalanes se situen terceres al grup 1 amb vuit triomfs i deu derrotes. El Sant Boi tancarà la lliga regular contra un altre conjunt valencià, l’Antorcha, a casa després de l’aturada.

Doble derrota en beisbol

Doble derrota del CBS Sant Boi davant els Astros de València a casa, en la penúltima jornada de la fase final de l’Spanish Baseball League.

L’equip visitant s’ha imposat en el primer partit (3-4), on els locals han anat per davant 2-0 i 3-2 i ha estat molt igualat. El segon joc també ha acabat a favor del conjunt valencià, però de manera abultada (1-10).

Els catalans sumen cinc triomfs i tretze derrotes, empatats amb el CBS Barcelona. Precisament, el Sant Boi acabarà la lliga regular a Montjuïc.

Recomanacions personalitzades