Detingut un home per cometre quatre robatoris amb violència a Sant Boi 

El detingut utilitzava la tècnica del ‘matalleó’ per deixar les víctimes inconscients i robar-les. El presumpte autor dels fets, que tenia antecedents per delictes similars, ja ha passat a disposició judicial.

Imatge de recurs dels Mossos d’Esquadra // Arxiu

El passat dijous 27 de juny els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 39 anys com a presumpte autor de quatre robatoris violents a Sant Boi. En les actuacions, l’agressor utilitzava una tècnica d’escanyament coneguda com el ‘matalleó’, que consisteix a atacar la víctima per darrere i pressionar-li fortament el coll amb l’avantbraç fins que perd el coneixement, amb la intenció de robar els seus objectes personals.

La investigació es va iniciar el passat 10 de juny, quan els agents de la Unitat d’Investigació de Sant Boi van tenir coneixement de quatre robatoris amb violència. De fet, els quatre fets es van desenvolupar amb un mateix modus operandi, de matinada i a pocs minuts de diferència a la via pública.

En aquest moment, els agents van obrir una investigació i van mirar a través de les càmeres de seguretat properes al lloc dels fets. Durant aquests visionaments, els agents van poder identificar al presumpte autor dels fets, que a més es tracta d’un home amb nou antecedents policials per delictes similars.

Després d’identificar i localitzar al sospitós, els Mossos d’Esquadra van detenir a l’home el passat dijous, que va passar a les hores a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades