El CF Ciudad Cooperativa fa història i puja a Primera Catalana

L’entitat santboiana ha acabat campiona del grup 3 de la Segona Catalana, amb la victòria contra el Vista Alegre de Castelldefels (1-2) a Can Vinader en l’última jornada, i ha aconseguit l’ascens directe.

Celebració de l’ascens // Cedida pel CF Ciudad Cooperativa

El CF Ciudad Cooperativa ha assolit un ascens històric a Primera Catalana, en ser campió del grup 3 de Segona amb 73 punts, i ha culminat una gran temporada.

L’equip de Sant Boi de Llobregat ha guanyat (1-2) contra el Vista Alegre de Castelldefels, a Can Vinader en l’última jornada, gràcies als gols de Nacho Jorcano i Kilian García a la segona part. Iván Peralta, de penal, ha marcat pel conjunt local. La Coope, que depenia d’ella mateixa per pujar de categoria de forma directa, ha sumat els tres punts i s’ha imposat al seu màxim rival, el Juventud 25 de Septiembre de Rubí.

Celebració de l’ascens // Cedida pel CF Ciudad Cooperativa

Segon ascens consecutiu del club groc després de l’aconseguit l’any passat de Tercera a Segona Catalana. El balanç d’enguany és de 22 victòries, 7 empats, 5 derrotes, 73 gols a favor i 39 en contra en 34 partits.

Nou èxit de l’entitat del barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi, que tanca el curs 2023/2024 de la millor manera possible, i debutarà a Primera Catalana la propera temporada.

Recomanacions personalitzades