Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol i un triomf en beisbol

El sènior de softbol guanya els dos partits contra el Dridma Rivas de Madrid a casa i el de beisbol empata la sèrie al camp del Béisbol Navarra.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà Gómez

Doble victòria del Sant Boi davant el Dridma Rivas de Madrid a casa, en la segona jornada de la fase final de l’Spanish Softball League.

L’equip local s’ha imposat tant en el primer partit de la sèrie (8-5) com en el segon enfrontament (10-3). Quart doble triomf de les catalanes aquesta temporada després dels sumats contra Capitalinos, Cambre i Arga a la primera fase.

Amb aquests resultats, el Sant Boi és tercer a la classificació del grup 1 amb sis victòries i vuit derrotes.

Un triomf en beisbol a Pamplona

Una victòria del Sant Boi al camp del Béisbol Navarra, en la primera jornada de la fase final de l’Spanish Baseball League.

Repartiment de triomfs a Pamplona. L’equip local ha guanyat el primer partit de la sèrie (4-1) i els visitants s’han imposat en el segon joc per 9-11.

El Sant Boi és quart del grup 1 amb quatre victòries i vuit derrotes. La propera jornada és al camp dels Marlins de Tenerife.